Om Waizli – Intelligent Energizer

 

I 2023 fikk vi for oss at det manglet noe på markedet. Vi var lei av at alt skulle ha koffein og taurin, og gjerne sukker. Hvorfor var det ingen energidrikker som var sunne? Hvor var energidrikken som man kunne ta på kvelden når man trente sent? Og hvor var energidrikken som hjalp kroppen med å komme seg?

Disse spørsmålene ble starten på Wisely Company.

En idé formet seg, og sammen med Flo Brewery tryllet vi oss frem til det produktet som etterhvert fikk navnet Waizli. Og hva betyr egentlig Waizli? Tenk klokt, tenk fornuftig. "Choose wisely." For Waizli er produktet du velger med god samvittighet for kroppen din. Ikke bare gir det deg en energiboost, den hjelper også kroppen å restituere etter en påkjennelse, om det så er fra trening eller en aktiv hverdag.

Hvem er Waizli for? Enten du står på ski, eller på golfbanen, kanskje du trener vekter. Eller du har barn løpende rundt deg, og kjenner du trenger noe som gir deg det lille ekstra. Når yogaøkten er over, og du sitter smilende og rolig på matta. Da er Waizli det kroppen ønsker seg. 

Vi er stolte over produktet vi har manet frem, og retter en enorm takk til www.flobrewery.no for den hjelpen og ekspertisen de har gitt oss. Med dem bak oss, kan vi si, med hånden på hjertet: Waizli er et ekte, norskutviklet produkt.